Főoldal Keresés Letöltések

Együttműködési megállapodás az OAH-val

2009. október 13.

Dr. Rónaky József, az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) főigazgatója, és Holló Előd, a NUBIKI Nukleáris Biztonsági Kutatóintézet Kft. igazgatója 2009. október 9-én írta alá a két szervezet közötti TSO Partneri együttműködési megállapodást. Az aláíráshoz kapcsolódó szakmai összejövetelen az aláírókon kívül a NUBIKI részéről Bareith Attila és Téchy Zsolt, az OAH részéről Dr. Lux Iván, Macsuga Géza, Petőfi-Tóth Katalin, Sándor Annamária és Berki Tamás vettek részt.
A NUBIKI a Villamosenergiaipari Kutatóintézet Zrt. Atomerőművi Divíziójának (VEIKI AED) utódszervezete, dolgozói döntő többségében megegyeznek a VEIKI AED korábbi munkatársaival. Az OAH korábban a VEIKI AED-vel is eredményes TSO-partneri kapcsolatban volt, indokolt tehát az együttműködést az újjászervezett céggel is folytatni.
A megállapodás aláírását megelőzően Holló Előd bemutatta a NUBIKI megalakulásának körülményeit, a cég szervezeti felépítését, tevékenységét és céljait, valamint körbevezette az OAH munkatársait új telephelyükön. A megbeszélést a résztvevők munkaebéddel zárták.


Forrás: oah.hu